Algemene voorwaarden

Indien je een bestelling plaatst bij purdies.nl, ga je akkoord met de Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden

1. Algemeen
1.1 De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met betrekking tot online bestellingen tussen Purdies.nl en de besteller (klant).
1.2 Purdies.nl heeft te allen tijde het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van haar website te wijzigen.

2. Prijzen en aanbiedingen

2.1 De bij de artikelen genoemde prijzen zijn de euro’s, inclusief BTW. Verzendkosten zijn niet bij de genoemde prijzen inbegrepen.
2.2 Purdies.nl is niet aansprakelijk voor de gevolgen van zet-, typ- en/of programmeer- of programmafouten in haar website.
Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.
2.3 Aanbiedingen zijn slechts geldig zolang de voorraad strekt en gedurende de daarvoor aangegeven looptijd.
2.4 Kortingscodes zijn nooit van toepassing op cadeaubonnen.

3. Bestellen en betalen
3.1 Betaling vindt plaats via de betaalmethoden die worden aangeboden op de website via:
– Betaling vooruit  (overboeking) via overboeking per bank.
– iDeal: Veilig en snel via je eigen bank
– Contant bij afhalen van je bestelling in Wijchen en Berghem ( alleen op afspraak)
Vanaf het moment van bestellen worden de artikelen zeven dagen gereserveerd. Indien de betaling niet is ontvangen binnen die zeven dagen, krijg je van Purdies.nl een herinnering. Indien na vier dagen nog geen reactie is ontvangen, worden de artikelen weer teruggeplaatst in webwinkel. De bestelling wordt geannuleerd met aantekening. Purdies.nl behoudt zich het recht toe een volgende bestelling te weigeren indien meerdere malen geen betaling en/of annuleringsmail (zie punt 4) is ontvangen.
Let op: de bestellingen worden in volgorde van binnenkomst afgehandeld. Het zou sporadisch kunnen voorkomen dat een artikel net uitverkocht is. Indien dit het geval ontvang je hierover binnen 24uur een bericht.

4. Annuleren
Je kunt een bestelling binnen 24 uur annuleren. Een mail naar Purdies.nl met vermelding van het ordernummer is genoeg om een bestelling te annuleren. Hierna is de koop gesloten en wordt er betaling verwacht.

5. Verzenden en levertijden
Als bij ontvangst van de bestelling blijkt dat een maat niet correct is of je bent niet tevreden over een artikel. Heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Het retourformulier vind je hier Retour formulier. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@purdies.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Een retourzending moet voldoen aan de volgende eisen:

  1. De goederen dienen in originele staat te zijn, d.w.z. ongedragen en/of ongewassen en in een degelijke verpakking teruggestuurd te worden.
  2. Artikelen die gebreken vertonen dienen ook in originele staat geretourneerd te worden. Als je zelf hebt geprobeerd de schade te herstellen vervalt het recht op retourneren.

Let op!
Sommige producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.”

De kosten van het terugzenden zijn voor rekening van de klant, alsmede het verzendrisico.
Bij ruiling van een artikel neemt Purdies eenmalig de verzendkosten van het opnieuw te versturen artikel voor haar rekening.
Bij een retourzending waarvan (het) de artikel(en) beschadigd is (zijn) en wat van te voren is aangegeven worden ook de kosten van het retourneren vergoedt.

Let op!
Niet of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet aangenomen.

Het retouradres is:
Purdies
Tarwestraat 14
5351 MK Berghem

Zodra een artikel in originele staat retour is bij Purdies.nl, storten wij het aankoopbedrag, minus de verzendkoten per omgaande retour. Bij het retour zenden van de gehele bestelling wordt het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten retour gestort. Franco en rembourszendingen worden niet geaccepteerd. Download hier het Retour formulier

7. Kleurechtheid & maten
Houd er rekening mee dat de kleuren van de foto’s, onverhoopt, kunnen afwijken van de werkelijkheid. Het kan zijn dat door de verschillende browsers waar men mee werkt en door het verschillend afstellen van beeldschermen, de kleuren anders kunnen worden weergegeven. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.
Ik houd altijd de maten van de maatlabels aan, grote afwijkingen zal ik zoveel mogelijk proberen te vermelden maar vraag bij twijfel even naar de afmetingen.

8. Vragen & klachten
Heb je vragen, opmerkingen en/of klachten over onze artikelen of levering, neem dan even contact op via Purdies.nl.

9. Privacy
Persoonsgegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld.

10. Copyright beeld- en tekstmateriaal
Het is niet toegestaan, zonder schriftelijke toestemming, tekst en/of beeldmateriaal te kopiëren, op te slaan, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding zal een juridische procedure gevolgd worden.
Typfouten en prijswijzingen voorbehouden.
Mochten er vragen zijn, neem dan gerust contact met mij op via info@purdies.nl