Maat opmeten sieraden

Omdat iedereen anders is, kun je het beste de maat van het sieraad goed opmeten. Zo voorkom je teleurstellingen en heen en weer sturen van sieraden. Je kunt eenvoudig opmeten welke maat de juiste is.

  1. Swarovski armbanden Net als voor ringen is het voor armbanden mogelijk om zelf je maat te bepalen. Hiervoor kun je het beste een meetlint gebruiken. Je meet met het lint de omtrek van uw pols. Dit kunt u het beste doen boven de knokkel vanaf de hand gezien. Je kunt zelf bepalen of je hem strak of wat losser om je polst wilt hebben.Je kunt natuurlijk ook een armband die je thuis hebt en goed zit opmeten (dan wel met sluiting etc.)
  2. Swarovski Kettingen. Neem een lint, touwtje of flexibel meetlint. Meet de gewenste maat voor de ketting en drapeer dit om de hals. Wil je de ketting bij bepaalde kleding aandoen? Pas het dan met de kleding aan. Probeer verschillende maten uit, zodat u de maat kunt kiezen die het mooiste valt/past. De maat van een ketting moet je vermelden in het opmerkingenvlakje.