Retourneren

Ruilen / retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Het retourformulier vind je hier Retour formulier

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@purdies.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@purdies.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Producten op maat gemaakt mogen niet retour
Sommige producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Een retourzending moet voldoen aan de volgende eisen:

  1. De goederen dienen in originele staat te zijn, d.w.z. ongedragen en/of ongewassen en in een degelijke verpakking teruggestuurd te worden.
  2. Artikelen die gebreken vertonen dienen ook in originele staat geretourneerd te worden. Als je zelf hebt geprobeerd de schade te herstellen vervalt het recht op retourneren.

Let op!
Niet of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet aangenomen.

Het retouradres is:
Purdies
Tarwestraat 14
5351 MK Berghem

Zodra een artikel in originele staat retour is bij Purdies.nl storten wij het aankoopbedrag binnen maximaal 14 dagen retour. Franco en rembourszendingen worden niet geaccepteerd.
Artikelen gemaakt in opdracht of gepersonaliseerd kunnen niet worden retour genomen en worden ook niet geruild.

Heeft u nog vragen of opmerkingen dan zijn wij bereikbaar via info@purdies.nl