Betaalmethoden

Ervaar het gemak van online winkelen bij Purdies en maak kennis met mijn aanbod van sieraden en accessoires. Hieronder kan je alle informatie terugvinden over het bestellen bij Purdies.nl. Uiteraard ben ik bereikbaar voor alle vragen via info@purdies.nl.

iDEAL
Betalen via iDeal is een van de gemakkelijkste en veiligste manieren om je bestelling af te rekenen. Met deze betaalmethode kun je gemakkelijk het bedrag direct overschrijven via je eigen bank. Een account aanmaken is niet nodig, inloggen gaat gewoon via de zelfde veilige methode van uw eigen bank, welke ook gebruikt wordt bij internetbankieren. Voor het gebruik van iDeal worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Bancontact
Zoals iDeal werkt voor de Nederlandse klanten, werkt bancontact voor betalingen via België. Deze betaalwijze kan gebruikt worden met alle Belgische betaalkaarten. U hoeft hiervoor geen account aan te maken.

Bankoverschrijving
Ook betaling via overschrijven is een mogelijkheid. Vink deze optie aan en u krijgt onze bankgegevens om het bedrag naar over te maken. Een nadeel hiervan is dat de betaling niet gelijk bij ons binnen is en het dus iets langer duurt voor we de bestelling kunnen verwerken.

Contant bij afhalen
Woon je in Wijchen of ben je toevallig in de buurt? Dan kun je je bestelling ook afhalen en contant afrekenen. Afhalen is alleen op afspraak.

Heeft u nog vragen of opmerkingen dan wij bereikbaar via info@purdies.nl