Verzenden & retourneren

Verzenden
Wij verzenden onze artikelen alleen naar adressen in Nederland en België. We verzenden onze pakketjes met PostNL en DHL .

Levertijden
Bestellingen worden van maandag tot en met vrijdag verzonden.
Op zon- feestdagen wordt niet verzonden. Indien op voorraad worden bestellingen binnen 1 a 2 werkdagen verzonden mits ze zijn betaald.

Standaard verzenden brievenbus
Purdies hanteert vaste verzendkosten:
Via PostNL binnen Nederland brievenbus post €4,15
Kleine artikelen tot 20 gram verzendkosten €1,95

Pakketpost 
Via PostNL binnen Nederland pakketpost €6,95
Via DHL naar een servicepoint bij je in de buurt €4,95

Afhalen
Woon je in Wijchen, Berghem of ben je toevallig in de buurt? Dan kun je je bestelling ook afhalen en contant afrekenen. Afhalen is alleen op afspraak.

Helaas hebben wij geen invloed op de bezorgtijd van PostNL en DHL, het kan dus zijn dat een zending niet meteen de volgende dag wordt bezorgd, maar er langer over doet.
Hou hier rekening mee met bestellen zeker als het gaat om een cadeautje of bestelling welke voor een bepaalde dag of datum binnen moet zijn.


Ruilen / retourneren
Als bij ontvangst van de bestelling blijkt dat een maat niet correct is of je bent niet tevreden over een artikel, dan kun je deze binnen veertien dagen retourneren. Een retourzending dient binnen veertien werkdagen na ontvangst aan mij te worden gemeld via info@purdies.nl. Het retourformulier vind je hier Retour formulier
Na goedkeuring voor het retour zenden dient de aankoop binnen 14 werkdagen bij ons terug te zijn.

Een retourzending moet voldoen aan de volgende eisen:

  1. De goederen dienen in originele staat te zijn, d.w.z. ongedragen en/of ongewassen en in een degelijke verpakking teruggestuurd te worden.
  2. Artikelen die gebreken vertonen dienen ook in originele staat geretourneerd te worden. Als je zelf hebt geprobeerd de schade te herstellen vervalt het recht op retourneren.

De kosten van het terugzenden zijn voor rekening van de klant, alsmede het verzendrisico.
Bij ruiling van een artikel neemt Purdies eenmalig de verzendkosten van het opnieuw te versturen artikel voor haar rekening.
Bij een retourzending waarvan (het) de artikel(en) beschadigd is (zijn) en wat van te voren is aangegeven worden ook de kosten van het retourneren vergoedt.

Let op!
Niet of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet aangenomen.

Het retouradres is:
Purdies
Tarwestraat 14
5351 MK Berghem

Zodra een artikel in originele staat retour is bij Purdies.nl storten wij het aankoopbedrag binnen maximaal 14 dagen retour. Franco en rembourszendingen worden niet geaccepteerd.
Artikelen gemaakt in opdracht of gepersonaliseerd kunnen niet worden retour genomen en worden ook niet geruild.

Heeft u nog vragen of opmerkingen dan zijn wij bereikbaar via info@purdies.nl